Stichting Oudenbossche Karnaval

SPONSORCOMMISSIE SOK

Het Carnavalsfeest is cultureel erfgoed. Het loont alleen al om die reden de moeite om uw organisatie te verbinden met carnaval in ut Puitenol om op deze manier dit voor ons dorp tezamen met onze rijke historie te behouden.

Carnaval in ut Puitenol is traditie, bourgondisch, cultuur, leut en uniek! Achter dit fantastische feest schuilt een grote organisatie die ‘serious business’ uitoefent dat energie en geld kost.

De Stichting Oudenbosche Karnaval (SOK) doet ieder jaar weer zijn uiterste best om verschillende carnavalsvierders in ons dorp iets te bieden; de Kwaok, bezoeken aan basisscholen en ouderen, en KIMIMA zijn enkele voorbeelden van de grotere en kleinere evenementen in ut Puitenol. Dit alles wordt al meer dan 66 jaar aangestuurd door de SOK. Er werken ruim 65 vrijwilligers aan mee, gesteund door de verschillende verenigingen en muziekkapellen en meer dan 50 ondernemers.

Door te investeren in het carnaval in ut Puitenol toont u uw maatschappelijke betrokkenheid en worden u en uw organisatie geassocieerd met een van de meest traditionele feesten van het dorp.

Wie zijn wij ?

•        Gert Schreurs

•        Pierre de Rooij

•        Sander van Eenhuizen

•        Gerben Rombouts

Info

Voor meer info kunt u contact met ons opnemen via onze contactpagina.

In welke vorm u ook wilt bijdragen aan de Carnaval, wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden om op een verantwoorde en originele manier aan uw ‘Maatschappelijk Betrokken Ondernemen’ invulling te geven.