Jeroen van Driel, onze tekstschrijver

Gezellig Saome Zen

 Dat het carnavalsfeest in Oudenbosch elk jaar weer een fantastisch feest is, is niet zomaar. Dankzij allemaal vrijwilligers kan iedere ĎPuit en Dikkopí in Oudenbosch een geweldig carnavalsfeest meemaken. Als blijk van waardering nodigde Stichting Oudenbossche Karnaval (SOK) alle leden en medewerkers uit om in Tivoli uitgebreid te ontbijten.

 De voorzitter van de SOK, Gert Schreurs, maakte namens het bestuur van de gelegenheid gebruik om een aantal mensen speciaal in het zonnetje te zetten en ze nog eens extra te bedanken voor hun inzet. Clasien van der Harst stond in het zonnetje voor haar 10-jarig jubileum als lid van de SOK en Gerben Rombouts voor zijn eerste jaar als lid van de Boerenraad. Ton van Meer, de Hofchauffeur Kobus en Michael Bakkers alias dun Bowie ontvingen een speciale klomp omdat zij met zín drieŽn Abraham zagen dit jaar. Overigens ontving Michael Bakkers ook nog een cadeau voor zijn gedane diensten  in de afgelopen jaren als Grootste Boer.

 De mensen van de Technische Commissie werden nog eens extra in het zonnetje gezet voor hun inzet en ook Nico Schuif voor zijn bijdrage als fotograaf en webmaster.

Tenslotte waren alle ogen gericht op Prins Ton. Hij werd extra in het zonnetje gezet, omdat hij na dinsdagavond 0.00 uur officieel zijn functie als prins opgeeft. Volgend jaar zal er iemand anders de rol van Prins van het Puitenol gaan vervullen. Na het ontvangen van een fotolijst uit handen van Gert Schreurs kreeg Prins Ton een staande ovatie van alle aanwezigen. Ook de dames van Carnavalsvereniging De Mutsen hadden een aandenken voor Prins Ton in de vorm van een poŽziealbum. En Michael Bakkers, vorig jaar nog Boer Mies, bood Prins Ton een (nog) lege lijst aan. Deze lijst zou dezelfde dag nog gevuld worden met een foto van het achttal waarmee hij in zijn 5 jaren als Prins Ton de Eerste carnaval heeft mogen vieren. Een tweede exemplaar komt te hangen aan de leutige lijstjes wand in cafť De Kroon vanwaar de opbrengst gaat naar KIKA. Nadat alle woorden gesproken waren kon een ieder nog even genieten van het ontbijt.