Stichting Oudenbossche KarnavalCarnaval 2021 - 2022 Puitenol maart 2021

“Blij da’k oe wir zie!"


Afgelopen seizoen hebben we vaak tegen elkaar gezegd dat het motto zo toepasselijk was. Hopelijk is ons nieuwe motto nog toepasselijker!

Welkom op de website van het Puitenol. Na het eerste, en hopelijk laatste, Corona carnaval, hebben we met de coördinatoren van de commissies en het bestuur de balans opgemaakt. De conclusie is dat we een ervaring rijker zijn en dat er zelfs elementen “geboren” zijn die misschien wel blijven. Maar nog belangrijker is dat we veel positieve reacties hebben ontvangen over de Corona proof activiteiten die we met elkaar gerealiseerd hebben. Van speurtochten, talloze bezoeken door leden van het vijftal, versierde route en huizen tot Puitenol TV, alles heeft bijgedragen aan de beleving van het carnaval. Vieren zat er niet in, maar het leek soms wel dat we in het Puitenol met nog meer Puiten en dikkoppen dan anders het carnaval beleefden. Als SOK zijn we daar blij mee, omdat dat onze doelstelling is.

Maar nog blijer zijn we als komend seizoen weer normaal is, misschien aangevuld met wat nieuwe elementen. Dan hebben de verenigingen in het Puitenol ook weer de ruimte om de bals te organiseren en kunnen we weer met zijn allen met de handjes in de lucht het feest vieren.

Met de wetenschap en de ervaring dat Puitenol ook met de beperkingen van de regelgeving een carnavalsbeleving op kan tuigen die het vieren van carnaval benadert, kijken we reikhalzend uit naar 13-11-2021. Hopelijk trappen we ons feest weer af op de gebruikelijke manier en gaan we er dubbel tegenaan.

Ik zal in ieder geval blij zijn da’k oe wir zie!

Hou nog even vol, blijf veilig en houdoe.

Met carnavaleske groet,

Patrick Schouw,
voorzitter Stichting Oudenbossche Karnaval.