Stichting Oudenbossche Karnaval

    

Voorwoord van de voorzitter“ We hebben onze beste kaant laten zien”Carnaval 2019                                                            Puitenol 27 Maart 2019 11.11 uur

Welkom op onze Puitenolse website die ook dit jaor jullie laat mee genieten hoe carnaval 2019 gevierd is in het Puitenol en laat zien hoe we uit geblonken hebben dit jaar.
Dit is te veel om allemaal te benoemen, maar bij de grote hoeveelheid foto’s die op onze website staan is dit wel heel goed in beeld weer gegeven.
Van mijn kant uit wil ik aan iedereen een compliment geven die een bijdrage heeft geleverd aan onze Puitenolse carnaval in welke vorm dan ook, het is duidelijk dat we alleen een carnaval met elkaar kunnen organiseren en vieren met de hulp van velen. Om niemand te vergeten wil ik graag een algemeen dankwoord uit spreken aan een ieder die bergen werk verzet en die er aan bijdragen om onze Puitenolse carnaval zo uniek maken.

We kijken heel tevreden terug op een supergezellige, drukke carnaval 2019, waar we onze beste kaant hebben laten zien. Carnaval 2019 gaat in de boeken als een goed jaar waar we met zijn allen ons van onze beste kaant hebben laten zien. 2019 was het jaar van weer nieuwe initiatieven zoals de eerste pin ipv het gipsen embleem, de eertste VIP avond, waar de Puitepraot werd gecombineerd met de CKV. En natuurlijk onze nieuwe Ofsjoowfeur Kiske die in deze rol nog een bekendere puitenoller is geworden als dat hij al was.

Hiermee gaat ook een compliment uit naar ons vijftal. Ze hebben samen met de boerenraod de afgelopen carnaval, geregisseerd door onze Grootste Boer, meer dan 44 bezoeken afgelegd. Daarvoor is een complimentje op zijn plaats.

Positief was ook de inbreng van de jeugd, denk daarbij aan de jeugdoptocht waarbij het aantal deelnemers steeg van 23 naar 28, wat op het niveau van 2011 komt. De drukbezochte dikkoppenbals zien we dat er nog steeds meer aansluiting komt met de jeugd. Bij de dikkoppenbals blijven de dikkoppen gewoon in de grote zaal staan zoals de laatste jaren een gewoonte wordt, wat door ons zeer leutig wordt ervaren. En zeker niet op de laatste plaats het optreden van ons jeugdviertal, Prinses Inge, Ofdame Suus, Nar Noell en Kleinste boer Stef die het in hun eerste jaar het geweldig hebben gedaan.
Het was een mooi stel bij elkaar.

Vanuit deze kant een compliment aan iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan onze Puitenolse carnaval in welke vorm dan ook, het is duidelijk dat we alleen een carnaval met elkaar kunnen organiseren met de hulp van velen. Om niemand te vergeten wil ik graag een algemeen dankwoord uit spreken aan een ieder die bergen werk verzet en die er aan bijdragen om onze Puitenolse carnaval zo uniek maken.

We kijken nu alweer uit naar volgend jaar waar we dubbel gaan zien !!!

Allemaol bedankt en tot de opening van carnaval 2020 bij de Puit.

“We zien dubbel”

John Lambregts,
Voorzitter
Stichting Oudenbossche Karnaval