Stichting Oudenbossche Karnaval

    

Voorwoord van de voorzitterCarnaval 2019                                                            Puitenol 11 november 2018 23.11 uurWelkom op onze Puitenolse website die met veel zorg is saomengesteld. Zoals de tradiesie in ons Puitenol voorschrijft, start het carnavalsseizoen op de Ellufde van de Ellufde dit is niet aanders dan aanders.
Het installeren van het Vijftal, Jeugdviertal en Boerenraod is wel aanders dan aanders, dit jaar zal dit op 17 november bij onze Puit en Dikkop op ut Puitenplein worden gedaan voorafgaand aan het liedjesfestival.
Dit jaar wordt ons nieuw Jeugdviertal met Prinses Inge, Ofdame Suus, Nar Noell en Kleinste boer Stef voor het eerst aan ons Puitenol voorgesteld in hun mooie outfit. Zij gaan een geweldig jiste jaar tegemoet, waarin ze alle facetten van het Puitenols carnaval gaan meemaken en een ervaring rijker worden.
En natuurlijk zal er de presentatie en installatie zijn van onze nieuwe Ofsjoowfeur Keeske van ut Puitenol,
Hij komt ons vijftal weer compleet maken naast Prins Geert dun Jiste, Nar Driekus, Grootste Boer Petjuh en Pliessie Robke.
Aankomend carnavalsseizoen gaan we ons van onze beste kaant laoten zien, hoe we carnaval vieren in ut Puitenol en hoe we op onze eigen wijze dit mooi feestje neer weten te zetten.

Iedereen is welkom om carnaval in ut Puitenol met ons mee te vieren of juist op zijn eigen wijze dit te vieren en of in te vullen. Dit jaor zal nog meer dan anders in het teken staan om met ons als stichting mee te denken hoe we dit feest nog mooier kunnen maken dan dat het nu al is. We nodigen daarom iedereen uit die dit leutfeest met ons meej wil vieren hun ideeën met ons te delen. En mogelijk kan je nog iets extra’s toevoegen aan dit feest door mee te doen aan de optochten, kwaoken of andere activiteit. Mocht je jezelf willen inzetten om iets mee te organiseren, kijk dan eens op onze vacaturebank. Mogelijk zit er is bij waarin jij voor ons iets kan betekenen, waarin we jou kennis en kunde kunnen gebruiken, want vele handen maken licht werk. Wil de weten wat er allemaal te doen is in ons Puitenol blader dan eens door onze site, waar de kan vinden waor en wanneer er carnavals activiteiten gehouden worden.

Ik wens jullie alvast een jille leutige carnaval en veul plezier meej het deurbladeren van onze site en het bekijken van de foto’s die meej carnaval op de site gezet worden.
Tot ziens op een van onze activiteiten en met de intocht op 2 maart 2019 van Prins Geert dun jiste en zun gevolg of op een van de bals meej carnaval.

John Lambregts,
Voorzitter
Stichting Oudenbossche Karnaval