Van oewen beste kaant

Planning Organisatie Contact Optochten Publiciteit Vacatures Artikelen Ideeënbus
×


Samensteller : Nico van Ginhoven.
Fotografie : Michel Bakkers en Nico van Ginhoven
Bewerking foto's en teksten : Clasien van der Harst
Historisch materiaal : Argiefcommissie
Video's en historische foto's: Tijn van der Muuren

Foto's Foto's vorig jaar
Wie, wat, waar SOK evenementen
Prinsen Narren Pliessies Grootste boeren Hofchauffeurs Jeugdviertallen Motto's Emblemen Jeugdemblemen Huisordes Vlag en vaandel Puit en Dikkop
Jeugdcommissie Jeugdkwaok Contact


Voorwoord van onze voorzitterCarnaval 2018                                                            Puitenol 12 Maart 2018 11.11 uur

We hebben uitgeblonken

Welkom op onze Puitenolse website die ook dit jaar jullie laat meegenieten hoe carnaval 2018 gevierd is in het Puitenol en
laat zien hoe we uit geblonken hebben dit jaar. Het is te veel om allemaal te benoemen, maar met de grote hoeveelheid foto’s die op onze website staan is dit wel heel goed in beeld weergegeven. Van mijn kant uit wil ik aan iedereen een compliment geven, die een bijdrage heeft geleverd aan onze Puitenolse carnaval, in welke vorm dan ook. Het is duidelijk dat we alleen een carnaval met elkaar kunnen organiseren en vieren met de hulp van velen. Om niemand te vergeten wil ik graag een algemeen dankwoord uitspreken aan een ieder die bergen werk verzet en die er aan bijdragen om onze Puitenolse carnaval zo uniek maken.

Carnaval 2018 gaat in de boeken als een goed jaar, waar we met zijn allen weer gestraald en geschitterd hebben.
2018 was het jaar van een gratis downlaodbaar carnavalslied, gemaakt door T’is dat mot van de buurvrouw,
onze nieuwe hoogheid Prins Geert dun jiste die het in zijn eerste jaar geweldig heeft gedaan, en onze nieuwe pliessie Robke die als grote onbekende in 1 klap bekend is geworden.
Hiermee gaat ook een groot compliment gaat ook uit naar ons vijftal. Ze hebben samen met de boerenraod de afgelopen carnaval, strak geregisseerd door onze Grootste Boer Petjûh, meer dan 53 bezoeken afgelegd. Dat verdient daarvoor dan ook een groot compliment! Langs deze kant wil ik Ofsjoowfeur Wannes bedanken voor de 8 fantastische jaren dat hij met de ofwaoge veilig door het Puitenol heeft gereden.

Positief was ook de inbreng van de jeugd, denk daarbij aan de jeugdoptocht, waarbij het aantal deelnemers nagenoeg gelijk bleef aan vorig jaar. Op de drukbezochte dikkoppenbals zien we dat er nog steeds meer aansluiting komt met de jeugd. De dikkoppen blijven gewoon in de grote zaal staan, zoals de laatste jaren een gewoonte wordt, wat door ons als zeer leutig wordt ervaren. En zeker niet op de laatste plaats het optreden van ons jeugdviertal, Prinses Quint, Ofdame Juultje, Narreke Stan en Kleinste Boer Stijn, die het in hun laatste jaar geweldig hebben gedaan. Het was een mooi stel bij elkaar. Dankzij hun carnavalsmoeder Sientje waren ze overal weer bij, maar helaas kon Sientje zelf niet altijd bij zijn doordat zij in haar laatste jaar als Moeder van het jeugdviertal haar middenvoetsbeentje brak. Ondanks dat is het een prestatie van formaat om 12 jaar lang 6 jeugdviertallen te begeleiden.

We kijken nu alweer uit naar volgend jaar waar we ons van onze beste kaant laten zien !!!
Allemaol bedankt en tot de opening van carnaval 2018 bij de Puit.

Van oewen beste kaant

John Lambregts,
Voorzitter
Stichting Oudenbossche Karnaval
    

"Het logo van de S.O.K., het jaarlijkse carnavals embleem en afbeeldingen van de Puit en de Dikkop mogen, zonder toestemming van de S.O.K., niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden.”