Stichting Oudenbossche Karnaval

    

Carnaval nog dagen...


Vacatures bij de SOK

Bij verschillende commissies van de SOK zitten we te springen om mensen die zich willen inzetten voor het Oudenbossche carnaval.

Een schrijver met een vlotte pen

Onze PR commissie zoekt hulp om alle overige commissies binnen de S.O.K. te ondersteunen op het gebied van publicaties en pers.

Een duizendpoot met twee rechterhanden

Binnen de technische commissie zijn we op zoek naar een paar mensen die met gereedschap om kunnen gaan, kunnen klussen en op donderdagavond beschikbaar zijn. De technische commissie ondersteunt de commissies bij de aankleding, decors en nog veel meer.

Jeugdcommissie

De jeugd heeft de toekomst, zo ook met carnaval. Vanuit de S.O.K. worden er daarom ook vele dingen voor de jeugd georganiseerd, van dikkoppenbals tot een educatieprogramma en van een pyjamabal voor de kleinste kinderen tot twee Triple P party’s voor de oudere jeugd. Kortom, een hoop werk en daar kan de jeugdcommissie nog wel wat extra hulp en inzet bij gebruiken.

Een organisatorisch talent die van aanpakken houdt.

De optochtencommissie is op zoek naar nieuwe medewerkers die van aanpakken weten en van een leuke uitdaging houden.
Dus lijkt het je leuk om een evenement te organiseren met honderden deelnemers en duizenden toeschouwers en ben je niet vies van het nodige regelwerk, meld je dan nu aan bij de optochtencommissie.

Je kunt je opgeven bij het bestuur van de SOK via de contactpagina.