Stichting Oudenbossche Karnaval

Merchandise verkoop Puitenol

Dit jaar geen optochten dus ook geen fysieke verkoop van de carnavalspin en overige merchandise zoals vlaggen en dassen etc.
Hierop hebben de Sgooiboeren van het Puitenol een mooie oplossing bedacht: jij besteld en wij bezorgen het thuis!

Er zijn twee mogelijkheden om te bestellen:
Via de webshop
Hierop vind je alle artikelen die te koop zijn. Er kan direct afgerekend worden en meer hoeft u niet te doen. Betaling is alleen mogelijk met creditcard.
LET OP! Vul tijdens het bestellen je naam en bezorgadres in bij de “"Voor- en achternaam" regel.

Aangezien wij beseffen dat niet iedereen over een creditcard beschikt is er ook een alternatief:
Stuur een mail naar merchandise met daarin je naam, adres, de naam van het artikel dat je wilt bestellen en de aantallen.
Wij zullen de mail beantwoorden met een bestelnummer, het bedrag en het verzoek dit bedrag over te maken naar de rekening van de SOK onder vermelding van het bestelnummer.
Na ontvangst van de betaling bezorgen wij de spullen bij je thuis.

De Sgooiboeren van het Puitenol bezorgen alle bestelde spullen in het weekend van 6 of 7 februari bij je thuis. Bestelt je in het weekend van 6 of 7 februari? Dan proberen wij de bestelling voor carnavalsvrijdag bij je binnen te hebben. Bij iedere bestelling krijg je een gratis banier, zo lang de voorraad strekt!

Aangezien alles bezorgd moet worden vragen wij om de bestellingen zoveel mogelijk te bundelen per huishouden of familie. "