Stichting Oudenbossche Karnaval

- - Puitenjacht - -

Puitenjacht verlengd & Kaart met locaties online

Beste Puiten en Dikkoppen, op verzoek van menig Puit en Dikkop hebben we de Puitenjacht met een week verlengd. Dat betekent dat de Puiten nog minimaal tot en met 10 mei te vinden zijn en dat je tot 10 mei je formulier kunt inleveren om mee te dingen naar een van de leuke prijsjes. Ook hebben we begrepen dat het soms best lastig is de Puiten te vinden. Daarom hebben we op de website op de Puitenjacht pagina een kaartje toegevoegd waarop per adres een Puit staat afgebeeld in de buurt van dat adres. Daarmee zou het wat eenvoudiger worden om ze te vinden. Wie weet, vind jij ze nu allemaal!

Met vriendelijke groet,
De Puitenjacht commissie

Ps. Er staat ook nog een extra formulier op deze pagina met nog een aantal nieuwe adressen.


Na de geweldige Berenjacht, breekt er nu in ons Puitenol een ware Puitenjacht uit. Na een klein oproepje via de kanalen van de Stichting Oudenbossche Karnaval, volgden ruim 100 enthousiaste reacties van mensen die als deelnamepunt wilden fungeren. De Puitenjacht kan nu echt van start gaan!

Op deze pagina staan 5 formulieren waarmee u, samen met uw kind(eren), op Puitenjacht kunt gaan.
Op de formulieren ziet u 20 foto's van plaatsen waar een Puit te vinden is. Op de achterkant van de formulieren staan de straatnamen van de straten waar deze foto's genomen zijn in willekeurige volgorde. Als u een foto heeft gevonden, schrijft u op het formulier, het huisnummer bij de juiste foto. Om zeker te weten dat u een deelnemende Puit heeft gevonden, hangt er een postertje van de Puitenjacht in de buurt van de Puit. Wanneer u alle Puiten van uw formulier gevonden heeft, kunt u een foto van uw ingevulde formulier mailen naar dikkoppen@puitenol.nl of u kunt uw ingevulde formulier in de brievenbus gooien aan de Havendijk 12 te Oudenbosch.

Alle Puiten zijn t/m 3 mei 2020 te vinden en u kunt uw antwoordformulier inleveren t/m 4 mei 2020.
Onder alle juiste inzendingen verloten wij een paar leuke prijzen.
Om meer kans te maken op een prijs, kunt u ook voor alle 5 de formulieren gaan, er zijn immers 5 verschillende formulieren, met in totaal dus 100 locaties om een Puit te vinden!

We hopen dat alle Puiten en Dikkoppen in het Puitenol vol enthousiasme, maar met in acht neming van alle Corona regels, op Puitenjacht zullen gaan. Mocht je een leuke tekening hebben gemaakt van de Puitenjacht, dan weten we zeker dat elke locatie het heel leuk zou vinden als je die bij jouw favoriete Puitenfoto in de brievenbus doet.

Per zoekformulier van de puitenjacht is er ook een mogelijke wandel/fietsroute van ongeveer 10km om alle Puiten te vinden.


Formulier 1       Fiets/wandelroute 1

Formulier 2       Fiets/wandelroute 2

Formulier 3       Fiets/wandelroute 3

Formulier 4       Fiets/wandelroute 4

Formulier 5       Fiets/wandelroute 5

Formulier 6Met vriendelijke groet,
De Jeugdcommissie