Stichting Oudenbossche Karnaval

Carnaval nog dagen...


Inschrijfformulier jeugdoptocht op de downloadpagina.

Jeugdoptocht
Doen jullie mee met de (alternatieve) jeugdoptocht 2021 in het Puitenol?

Hoe werkt het?
Je knutselt alleen of met je carnavalsvrienden iets moois voor de (alternatieve) jeugdoptocht. Je bedenkt er eventueel een leuke act omheen. Op zaterdagmiddag 13 februari zorg je dat je met je knutsel/bouwwerk klaar staat in jouw voortuin of op de stoep voor je huis.
Prins Geert komt, in ieder geval samen met het jeugdviertal bij jou in de voortuin op bezoek. Heb je goed je best gedaan dan krijg je nog een mooie medaille.

Het is leuk als je je voortuin versierd en dat er carnavalsmuziek op staat tijdens het bezoek. Zo maken we er samen een gezellig feest van.

Wanneer?
zaterdagmiddag 13 februari

(De tijd waarop Prins Geert een voortuinbezoek komt afleggen krijg je van te voren nog te horen)

Hoe doe je mee?
Vul het inschrijfformulier in! Mail het naar jeugdoptocht@puitenol.nl of stop het formulier in de brievenbus op Groene Woud 5.
Je kunt jezelf opgeven t/m woensdag 10 februari.

PuitenolTV
Er zullen deze middag opnames gemaakt worden voor PuitenolTV. Als u het inschrijfformulier invult geeft u tegelijkertijd ook toestemming om op deze middag gemaakte beelden van uw kinderen uit te zenden op PuitenolTV.

Inschrijfformulier jeugdoptocht op de downloadpagina.

Volgens de maatregelen van het RIVM mogen we maar met een beperkt aantal volwassenen uit verschillende huishoudens bij elkaar zijn. Daarom vragen wij u om geen volwassenen van buiten het bezoekadres aanwezig te laten zijn als Prins Geert op bezoek komt. Mochten wij ter plaatsen zien dat u zich niet aan de maatregelen houdt dan kan het zijn dat wij uw kind(eren) moeten teleurstellen en uw voortuin moeten overslaan.

Groeten van de Optochtencommissie


Optochtregelement en inschrijfformulieren op de downloadpagina.